در ایتالیا هم مثل سایر کشورهای دنیا، غذای کریسمس از هر منطقه به منطقهی دیگر متفاوت است.
طبق سنت، غذای شب کریسمس، گوشت قرمز ندارد و از ماهی و سبزیجات تشکیل میشود. در کنار غذاهای سنتی، انواع پاستا هم سر میز شام ایتالیاییها وجود دارد.
یکی از شیرینیهای سنتی که ایتالیاییها در روزهای کریسمس و سال نو تهیه میکنند، نوعی نان شیرین به نام Panettone است که یکی از سمبلهای شهر میلان هم محسوب میشود. البته در کشورهای دیگر از جمله فرانسه، اسپانیا، پرتغال و... هم این نان تهیه میشود.
Pandoro نام یکی دیگر از شیرینیهای کریسمس است که معمولا به شکل یک قلهی پوشیده از برف تزیین میشود.